måndag 5 oktober 2009

katastroftävling

i dag trodde jag att wilda skulle göra en hyffsad tävling i o för sig åkte vi hemifrån redan kl 6.00 o hon verkade pigg men när det kom till kritan var hon riktigt dålig i dag veerkar som om hon fått tillbaka sin sjukdom så i morgon bitti blir det veterinären igen för att se vad som kan göras hon betedde sig som om hon inte fattade någon ting fick tre nollor på sådan som hon kan bra annars o så klart dirrigerings apporten. 5 på sittandet sträckte på sig precis när jag kom tillbaka som när hon var dålig. platsen 9 satte sig för tidigt, 7 på fria följet , 9 på dumrutan, 7 på inkallningen mycket dåligt tempo, nolla på rutan normalt svänger hon vänster inne i rutan , innan liggandet ,i dag stannade hon svängde höger o hamnade med tassarna utanför, apportdirr sprang fram o såg ut att inte fatta någon ting o det som går så bra på träningen annars just nu, hopp apport 9 lite dåligt avslut, vittringen sprang fam till en kona som stod ca 3 m vid sidan om pinnarna sen fattade hon inte någon ting, fjärren nolla, dk o flyttade sig tydligen för mycket. men det merktes en stor skilnad sen förra tävlingen idag såg man att hon inte mådde bra även de som känner henne märkte en stor skillnad. får se vad som händer framöver nu. synd när vårat enda mål var att kunna fixa apportdirr på tävling.

2 kommentarer:

  1. Pust och stön... Det som verkade gå åt rätt håll... Men kanske bara en tillfällig svacka? Just klubben du var på är ju rätt bra på att ha maximalt med störningar med flera klasser på en gång och en allmän röra med prylar på plan...

    Kram på er // Carina & Narni

    SvaraRadera
  2. Sukk! Dette var deprimerende lesning. :( Føler virkelig med dere! Så tilfeldig alt er- her sitter jeg med verdens herligste lille fartsvidunder, som er Wilda's kullbror. Vi krysser alt vi har for at dere skal få det så bra etterhvert også!

    SvaraRadera