torsdag 21 maj 2009

nytt besök

ja idag var vi till veterinären för en ny b12 spruta o allmän koll på hur hon mår, skall äta pencellin en vecka till samt börja med lätt smärtstillande(antinflamatorisk)för att se om det hjälper, varför då undrar ni då jo Pia har kollat än mer runt erlicia o en del hundar kan tydligen få värk liknande rematisk värk enligt experter o då kan det bli att hunden får gå på detta en längre tid, det kan enligt henne vara orsaken till att wilda blir så konsig vissa dagar, kan var så att hon helt enkelt har ont någon stans, så planerade tävlingen den 29/ blir inte av för våran del, det enda posetiva var att vi ändå skulle träna som vanligt för att kunna se om det blir någon skillnad,

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att det släpper snart... Narni har ju oxå haft tendenser åt samma håll, men just nu är hon som ett reaplan och väldigt kul att träna. Leker och busar som den värsta och glad och nöjd... Lite Dr JEkyll and Mr Hyde?
    Nästa dipp som Narni gör skall jag oxå åka och ta erlischiosprov på henne. Det skulle förklara många konstiga grejjer..

    Kram och ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  2. Utrolig kjedelig at du sliter sånn med Wilda! Håper virkelig du merker forskjell nå og at hun blir stabil og fin snart!

    SvaraRadera